" BUSQUEM LA CONSTRUCCIÓ DELS CONEIXEMENTS, NO L'ACUMULACIÓ D'AQUESTOS "

jueves, 10 de marzo de 2011

"L20-2011" EL CURRÍCULUM i les TIC


Hola! En aquest post vaig a parlar sobre la influència i el valor que les TIC tenen en el currículum d'infantil. Primerament vaig a plantejar les 5 idees bàsiques i després faré una breu conclusió de tot lo llegit.


IDEES 


- Les noves tecnologies han de estar present en l'educació ja que és part de la cultura del segle XXI

- Els docents tenen que tindre que iniciar a la seua classe en tres factor: l'espai, el material didàctic i les noves tecnologies. Tenen que tindre una especial cura en fer-ho de forma equilibrada per a que ningun factor quede descompensat.

- Es necessari que el centre tinga tot tipus de suport: àudio, audiovisual e inclòs informàtic

- Hi han molts objectius directes marcats sobre les TIC, u d'ells és : "descobrir les tecnologies de la informació i comunicació" i alguns altres que també es refereixen a elles de forma més indirecta.

- les noves tecnologies són una gran ajuda a l'hora d'ampliar l'entorn del nen i conèixer contextos diferents.


 CONCLUSIÓ


Les noves tecnologies es poden abordar des de dos punts de vista diferents:

Un és com a propi tema treballar. Estudiar i treballar els aspectes positius i negatius de les noves tecnologies, veure els seus usos, aplicar-los..

L'Altre punt de vista es: treballar aprofitant les noves tecnologies com una ferramenta més per arribar a aconseguir quasi tots els objectius indicats en el currículum. Des de l'àrea de comunicació en objectius com conèixer obres d'art, descobrir la llengua com a mitja de comunicació.. fins a l'àrea de coneixement de si mateix i autonomia personal amb objectius com conèixer el seu cos segmentat i globalment... passant també per l'àrea de coneixement del medi físic, natural, social i cultural també complint objectius com expressar sentiments.



No hay comentarios:

Publicar un comentario