" BUSQUEM LA CONSTRUCCIÓ DELS CONEIXEMENTS, NO L'ACUMULACIÓ D'AQUESTOS "

lunes, 16 de mayo de 2011

"L20-2011" Presentació de la nostra radio.

Benvinguts a tots i totes !




Aquesta és la nostra presentació de la radio per a la classe de la UJIsenc pujar-la a aquestes altures sent el primer grup que va exposar, però entre l'anunci publicitari de les Apps i tot açò no hem tingut massa temps.

La presentació està feta en el power point. Si ho hagueren tingut que fer ara, després de l'exposició de Sandra en classe i de tots els programetes que hem gastat, haguérem utilitzat el slide però en aquell moment encara no elteníem massa assumit.
Encara que si que he utilitzat aquest programeta ara per poder penjar el power point ací, així que ara ho explicarécom ho he fet.

Vaig a lo interessant: per poder pujar el power point al blog m'he creat un conter a Slide, allí he pujat el powerpoint (que estava al meu pc) obert al públic. Finalment, he agafat les RSS i he fet un copia i pega a aquest post en la pestanyeta "Modifica l'HTML".

En quant a l'exposició de classe, com sols teníem cinc minuts, vaig parlar de lo més interessant i de forma molsintètica i organitzada per a que la gent no es perguera.

Si teniu cap dubte, ja sabeu.

Un bes

No hay comentarios:

Publicar un comentario